fbpx

Алуминиева монтажна стойка за камери Черен цвят

(10 клиентски отзива)

• Устойчив материал от алуминиева сплав: Изработена от здрава алуминиева сплав, тази стойка за камера осигурява дълготрайна издръжливост и стабилност, идеална за използване на открито.
• Универсална съвместимост: Тази регулируема скоба за наблюдение е универсално съвместима, което я прави универсален избор за различни модели камери.
• Лесно регулиране: Регулируемите характеристики на скобата позволяват лесна промяна на ъгъла на камерата, осигурявайки гъвкавост при дейностите на наблюдение.
• Компактен размер: Компактният и размер я прави лесна за монтаж и незабележима във всяка среда, осигурявайки дискретно наблюдение.

15.08 лв.

Изчистване

Описание

Спецификация:
Произход: Китай
Материал: алуминиева сплав
Инсталационна форма: повдигане/окачване на стена/колона
Цвят: черен
Въведение в производителността: Основата може да се върти на 360 градуса
Свързаната секция на камерата може да се върти на 90 градуса

Reviews (10)

4.7
7
3
0
0
0

Add a review

 1. G***R
  януари 10, 2024
  Тази алуминиева стойка е просто чудесна! Структурата е стабилна и здрава, и лесно се регулира за различни ъгли на наблюдение. Подходяща за външен монт...More
  Тази алуминиева стойка е просто чудесна! Структурата е стабилна и здрава, и лесно се регулира за различни ъгли на наблюдение. Подходяща за външен монтаж, тя осигурява надеждна поддръжка за всяка видеокамера. Препоръчвам я за всеки, който търси висококачествена стойка.
  Helpful? 0 0
  I***r
  януари 5, 2024
  Страхотна универсална стойка за камера! Алуминиевата конструкция я прави лека, но същевременно изключително здрава. Регулирането на ъгъла е лесно и гъ...More
  Страхотна универсална стойка за камера! Алуминиевата конструкция я прави лека, но същевременно изключително здрава. Регулирането на ъгъла е лесно и гъвкаво. Възхищавам се от нейната функционалност и издръжливост.
  Helpful? 0 0
  AliExpress Shopper
  декември 22, 2023
  Тази алуминиева стойка е перфектното решение за външните камери. Има елегантен дизайн, който се вписва във всяка обстановка. Силно препоръчвам!
  Helpful? 0 0
  AliExpress Shopper
  декември 17, 2023
  Изключителна стойка за камера! Алуминиевата конструкция не само придава стил, но и осигурява устойчивост. Регулирането е интуитивно, а универсалната с...More
  Изключителна стойка за камера! Алуминиевата конструкция не само придава стил, но и осигурява устойчивост. Регулирането е интуитивно, а универсалната съвместимост я прави подходяща за различни модели камери.
  Helpful? 0 0
  a***d
  ноември 14, 2023
  Страхотна стойка за външен монтаж! Алуминиевата конструкция осигурява здравина и издържливост при всякакви условия. Регулирането е бързо и ефективно. ...More
  Страхотна стойка за външен монтаж! Алуминиевата конструкция осигурява здравина и издържливост при всякакви условия. Регулирането е бързо и ефективно. С увереност препоръчвам на всеки, който търси надеждна стойка за своята камера.
  Helpful? 0 0
  Алуминиева монтажна стойка за камери Черен цвят photo review
  C***r
  ноември 14, 2023
  Невероятна стабилност и лесно регулиране! Перфектното допълнение към моите външни камери. Висококачествен материал и устойчивост на всякакви условия. ...More
  Невероятна стабилност и лесно регулиране! Перфектното допълнение към моите външни камери. Висококачествен материал и устойчивост на всякакви условия. Благодаря за този отличен продукт!
  Helpful? 0 0
  a***a
  ноември 12, 2023
  Прекрасен дизайн и високо качество на изработка!
  Helpful? 0 0
  h***g
  ноември 12, 2023
  Идеалното решение за външен монтаж.
  Helpful? 0 0
  C***a
  ноември 9, 2023
  Препоръчвам за всеки, който търси надеждна стойка за своята видеокамера.
  Helpful? 0 0
  Алуминиева монтажна стойка за камери Черен цвят photo review
  L***k
  октомври 23, 2023
  Отличен продукт на достъпна цена!
  Helpful? 0 0
YOUR CART
 • No products in the cart.
Алуминиева монтажна стойка за камери Черен цвят
Алуминиева монтажна стойка за камери Черен цвят
15.08 лв.
Стойка за камера
Стойка за камера
- +
0